Twins boxkesztyű BG-5

Twins 10 oz. Fekete - fehér színű boxkesztyű.

Anyag: Marhabőr

Ez a thaiboxkesztyű a Twins legújabb modellje. A Twins márka közkedvelt a thaibox sportág művelői között. A Twins fekete-fehér boxkesztyű megfelel a legkeményebb igénybevételnek is, tökéletes versenyen és edzésen egyaránt. Az erős tépőzár a csuklón és a levarrt hüvelykujj a sérülésveszély csökkentését szolgálja. Nagyon jó párosítás mellé thai-box sípcsontvédőink bármelyike. Boxkesztyűjét mindig box bandázzsal célszerű használni, így boxkesztyűje higiénikusabb és hosszabb élettartamú lesz. Ár-érték aránya tökéletes.

Használható: box-ban, kick box-ban, thai box -ban, kempo-ban és minden küzdősportban ahol boxkesztyű használata szükséges.

26 490 Ft
 

 
 

Slovak Open


Controll Se eredmények

Parádés kick-box a Szlovák Open-en

11 ország, 646 versenyzőjével rendezték meg Besztercebányán a Slovak Open-t, ahol a Metex05-Controll Sportegyesület 6 versenyzője közül ötnek sikerült aranyérmet szereznie.
A szombathelyi kick-boxosok összesen 14 érmet nyertek, ebből 6 arany,- 4 ezüst,- és 4 bronz-érmet hoztak haza Szlovákiából, light-contactban 33 csapat közül az éremtáblázat második helyén végeztek.

Kadett II. korosztályban light-contacban Szász Krisztofernek (-42kg) és Bolfán Ádámnak (-52kg) is sikerült aranyérmet szereznie és kick-lightban is mindketten a dobogón végeztek.

Varga Martin kitűnő formában versenyzett, 63kg-ban a juniorok és a felnőttek között is dobogós helyezéseket ért el, felnőtt kick-lightban aranyérmet nyert. Felnőtt light-contactban- téves bírói döntés következtében -szándékos erős technika miatt leléptették, így ezüstérmes lett.

Gyöngyösi Máté két súlycsoportban is megmérettette magát, nem eredménytelenül.  84kg kick-light-ban nem talált legyőzőre, mellette 2 bronzérmet is begyűjtött. Egyre jobb teljesítményt mutatott pörgős, lendületes küzdelmei során.

Dezső Vilmos 84kg-ban és 89kg-ban light-és kick-lightban is tatamira állt. Az összes kategóriában, amelyben elindult döntőbe jutott, 2 aranyérmet és 2 ezüstérmet nyert. A nap folyamán 11 mérkőzést játszott le, amelyek során bizony szüksége volt az edzések alatt megszerzett erő-és állóképességére.

Elégedett vagyok az eredményekkel, a 6 aranyéremnek pedig különösen örülök, mert ennyire nem számítottam. Sportolóim többségénél viszontláttam azokat a technikai és taktikai elemeket, amelyeket próbálok az edzéseken is előtérbe helyezni és a kondíciójuk is teljesen megfelelő szinten van -értékelt Dancsó Zoltán edző.

Eredmények:

Szász Krisztofer kadett II. -42kg light-contact 1.hely, kick-light 2.hely

Bolfán Ádám kadett II. -52kg light-contact 1.hely, kick-light 3.hely

Varga Martin felnőtt -63kg light-contact 2.hely,felnőtt kick-light 1.hely, junior kick-light 3.hely

Gyöngyösi Máté felnőtt -79kg light-contact 3.hely, kick-light 3.hely, -84kg kick-light 1.hely

Dezső Vilmos felnőtt -84kg light-contact 1.hely, kick-light 2.hely, -89kg light-contact 1.hely, kick-light 2.hely

Bárdosi Sándor junior -74kg kick-light 5.hely

A kosár üres.
Béres János

Telefonszám:
    +36 (70) 941 1385

info@kuzdosportfelszereles.hu
rendeles@kuzdosportfelszereles.hu
Copyright © Küzdősport felszerelés kis- és nagykerekedelem