Windy Muay Thai valódi bőr boxkesztyű

Méret: 16 oz

Made In Thailand

Anyag: marhabőr

A WINDY muay thai kesztyűi Thaiföldön készülnek, a legkiválóbb bőrből  kézi készítéssel. Rendkívül népszerű a muay thai sportolók körében, számos edzőtábor és mérkőzés népszerű boxkesztyűje Thaiföldön és a világ minden pontján. A Windy kesztyűk maximális védelmet biztosítanak az edzéseken és a thai-boksz mérkőzéseken egyaránt.  Gondos tervezés és kiemelkedően magas minőség jellemzi ezt a kézzel készült terméket. Jól használhatók edzésen és versenyen egyaránt. Az erős és széles tépőzár a csuklón valamint a levarrt hüvelykujj a sérülések elkerülését szolgálja. Boxkesztyűjét mindig box bandázzsal célszerű használni, így boxkesztyűje higiénikusabb és hosszabb élettartamú lesz. Használható: box-ban, kick box-ban, thai box-ban kempo-ban, karate-ban és minden más küzdősportban ahol boxkesztyű használata szükséges.

 

23 490 Ft
 

 
 

Országos Kick-box Diákolimpia

Országos Kick-box Diákolimpia fényes szombathelyi érmekkel

Március 22-én Csepelen rendezték meg a 2014.évi Diákolimpia Döntőt, amely egyben válogató verseny volt az idei Cadet és Junior Világbajnokságra. A Metex05-Controll Sportegyesület minden idők legeredményesebb diákolimpiai szereplését tudhatja magáénak 9 arany, 6 ezüst, és 2 bronzéremmel.

Országos Kick-box Diákolimpia fényes szombathelyi érmekkel

Március 22-én Csepelen rendezték meg a 2014.évi Diákolimpia Döntőt, amely egyben válogató verseny volt az idei Cadet és Junior Világbajnokságra. A Metex05-Controll Sportegyesület minden idők legeredményesebb diákolimpiai szereplését tudhatja magáénak 9 arany, 6 ezüst, és 2 bronzéremmel.

Viszket Borisz, Bolfán Ákos és Bárdosi Sándor eredménye külön dicséretre méltó, hiszen kiemelkedően jó formában, taktikus versenyzéssel light-contacban és kick-lightban is a dobogó legfelső fokáig jutottak.

Szász Krisztofer és Bolfán Ádám utánpótlás válogatott versenyzőink light-contactban ezüstérmet, kick-lightban aranyérmet nyertek. Light-contact döntőjében mindketten taktikai fegyelmetlenség miatt szoros csatában, nehéz ellenfelektől kaptak ki egyetlen ponttal. Kick-lightban azonban szépítettek, Krisztofer könnyedén győzött, míg Ádám nagy riválisa az esztergomi László Barnabás ellen kiélezett küzdelemben nyert.

Kovács Kornél, Jurasits Ákos és Szmolek Emanuel még a tapasztalatlanabb versenyzőink közé tartoznak, először vettek részt I.osztályú versenyen, ennek ellenére mindannyiuknak sikerült egy-egy győztes, meglepetést okozó mérkőzést produkálni.

Grünczeisz Patrik betegség miatt, hosszabb kihagyás után először lépett tatamira. Kadett II. 69 kg kick-light döntőjében látványos technikai elemekkel tarkított küzdelmet mutatott be, és fölényes győzelmet aratott.

Eredmények:

Viszket Borisz kadett I.-37 kg light-contact 1.hely, kick-light 1.hely

Bolfán Ákos kadett I. -42kg light-contact 1.hely, kick-light 1.hely

Kovács Kornél kadett -47kg light-contact 2.hely, kick-light 2.hely

Szász Krisztofer kadett II. -42 kg light-contact 2.hely, kick-light 1.hely

Bolfán Ádám kadett II. -52kg light-contact 2.hely, kick-light 1.hely

Jurasits Ákos kadett II. -57kg light-contact 3.hely, kick-light 2.hely

Grünczeisz Patrik kadett II. -69kg light-contact 2.hely, kick-light 1.hely

Szmolek Emanual kadett II. -57kg light-contact 3.hely

Bárdosi Sándor junior -74kg light-contact 1.hely, kick-light 1.hely

Összesen:  9 arany,- 6 ezüst, -2 bronzérem

A kosár üres.
Béres János

Telefonszám:
    +36 (70) 941 1385

info@kuzdosportfelszereles.hu
rendeles@kuzdosportfelszereles.hu
Copyright © Küzdősport felszerelés kis- és nagykerekedelem