MMA SORT VENUM AMAZONIA RED DEVIL

Venum MMA short S-es méretben.

Légáteresztő és elszakíthatatlan rendkívül könnyű 4D anyagból készültek  a legmodernebb MMA shortok.  A 4D technológiának köszönhetőn az anyag több irányú megnyúlásra képes, így lehetővé teszi a könnyed és sokoldalú mozgást a küzdelem során.  A 3XRS háromszorosan megerősített varrás páratlan erősséget és tartósságot biztosít. A könnyen szakadó részeket, úgynevezett háromszögvarrással erősítették meg melyek garantálják a tartósságot. Az egyedileg kialakított belső megakadályozza a bőr kidörzsölését, amit a hagyományos shortoknál nem tapasztalhatunk.  A short belsejében található egy fogvédő tartó zseb, mely újdonságnak számít  a piacon.  A nadrág még jobb rögzítéséről a zsinórozás és a tépőzár gondoskodik.  Antimikrobalis polimerek és antiszeptikus bevonta semlegesíti a kellemetlen szagokat

Venum Amazonia Fight Shortok rendkívül tartósak. Ismerd meg a venum flex rendszert mely által bátrabban mozoghatsz!

Főbb tulajdonságok:
-    Mikroszálas anyag
-    Ultrakönnyű
-    Megerősített varrás
-    Hálós panel
-    Pro-engineering Flex-System
-    4D oldali rugalmas anyag
-    Gyors száradás

Használható: MMA-ban, kick-boxban, és minden más olyan küzdősportban ahol short használata szükséges vagy a szabályok ezt nem tiltják.

13 490 Ft
 

 
 

Országos Kick-box Diákolimpia

Országos Kick-box Diákolimpia fényes szombathelyi érmekkel

Március 22-én Csepelen rendezték meg a 2014.évi Diákolimpia Döntőt, amely egyben válogató verseny volt az idei Cadet és Junior Világbajnokságra. A Metex05-Controll Sportegyesület minden idők legeredményesebb diákolimpiai szereplését tudhatja magáénak 9 arany, 6 ezüst, és 2 bronzéremmel.

Országos Kick-box Diákolimpia fényes szombathelyi érmekkel

Március 22-én Csepelen rendezték meg a 2014.évi Diákolimpia Döntőt, amely egyben válogató verseny volt az idei Cadet és Junior Világbajnokságra. A Metex05-Controll Sportegyesület minden idők legeredményesebb diákolimpiai szereplését tudhatja magáénak 9 arany, 6 ezüst, és 2 bronzéremmel.

Viszket Borisz, Bolfán Ákos és Bárdosi Sándor eredménye külön dicséretre méltó, hiszen kiemelkedően jó formában, taktikus versenyzéssel light-contacban és kick-lightban is a dobogó legfelső fokáig jutottak.

Szász Krisztofer és Bolfán Ádám utánpótlás válogatott versenyzőink light-contactban ezüstérmet, kick-lightban aranyérmet nyertek. Light-contact döntőjében mindketten taktikai fegyelmetlenség miatt szoros csatában, nehéz ellenfelektől kaptak ki egyetlen ponttal. Kick-lightban azonban szépítettek, Krisztofer könnyedén győzött, míg Ádám nagy riválisa az esztergomi László Barnabás ellen kiélezett küzdelemben nyert.

Kovács Kornél, Jurasits Ákos és Szmolek Emanuel még a tapasztalatlanabb versenyzőink közé tartoznak, először vettek részt I.osztályú versenyen, ennek ellenére mindannyiuknak sikerült egy-egy győztes, meglepetést okozó mérkőzést produkálni.

Grünczeisz Patrik betegség miatt, hosszabb kihagyás után először lépett tatamira. Kadett II. 69 kg kick-light döntőjében látványos technikai elemekkel tarkított küzdelmet mutatott be, és fölényes győzelmet aratott.

Eredmények:

Viszket Borisz kadett I.-37 kg light-contact 1.hely, kick-light 1.hely

Bolfán Ákos kadett I. -42kg light-contact 1.hely, kick-light 1.hely

Kovács Kornél kadett -47kg light-contact 2.hely, kick-light 2.hely

Szász Krisztofer kadett II. -42 kg light-contact 2.hely, kick-light 1.hely

Bolfán Ádám kadett II. -52kg light-contact 2.hely, kick-light 1.hely

Jurasits Ákos kadett II. -57kg light-contact 3.hely, kick-light 2.hely

Grünczeisz Patrik kadett II. -69kg light-contact 2.hely, kick-light 1.hely

Szmolek Emanual kadett II. -57kg light-contact 3.hely

Bárdosi Sándor junior -74kg light-contact 1.hely, kick-light 1.hely

Összesen:  9 arany,- 6 ezüst, -2 bronzérem

A kosár üres.
Béres János

Telefonszám:
    +36 (70) 941 1385

info@kuzdosportfelszereles.hu
rendeles@kuzdosportfelszereles.hu
Copyright © Küzdősport felszerelés kis- és nagykerekedelem