Boxkesztyű 4Fight Sports " Black Star" (fekete-fehér)

*4Fight Sport *Top Quality Fighting Sports Equipment *

4Fight Sports "Black&White" 10 OZ.

Fekete színű box kesztyű fehér ütőfelülettel.

Anyag: marhabőr

A 4Fight Sports boxkesztyűk, a legújabb termékeink közzé tartoznak. Gondos tervezés és magas minőség jellemzi ezt az új termékcsaládot.

A 4Fight Sports boxkesztyűk megfelelnek a legkeményebb igénybevételnek is. Jól használhatók edzésen és versenyen egyaránt. Az erős és széles tépőzár a csuklón valamint a levarrt hüvelykujj a sérülések elkerülését szolgálja.

Jó párosítás mellé a 4Fight Sports lábfejvédője, és a 4Fight Sports ruházata

Boxkesztyűjét mindig box bandázzsal célszerű használni, így boxkesztyűje higiénikusabb és hosszabb élettartamú lesz.

Használható: box-ban, kick box-ban, thai box-ban kempo-ban, karate-ban és minden más küzdősportban ahol boxkesztyű használata szükséges.

12 490 Ft
 

 
 

Kötelező védőfelszerelések a Kick-Box küzdősportbanKötelező védőfelszerelések a Kick-Box küzdősportban

Kötelező védőfelszerelések a Kick-Box küzdősportban

FEJVÉDŐ
Fejvédő használata kötelező minden amatőr kick-box meccsen, minden súlycsoportban a küzdelmi szabályrendszerben. A fejvédő anyaga: habosított gumi, vagy puha műanyagból, vagy bőrrel bevont szivacsból kell készülnie.  Küzdelem közben az olyan fejvédők, amelyek betakarják az egész arcot, vagy csökkentik a látómezőt nem engedélyezettek.  A fejvédőnek be kell fednie a fejtetőt, halántékokat, az arccsont felső részét, a füleket és a fej hátsó részét.  A fejvédő nem akadályozhatja a sportoló hallását.  A fejvédő rögzítése nem készülhet fémből, vagy műanyag csatokból. Tépőzár engedélyezett az áll alatti és a fej hátsó részén történő rögzítésekhez.

KESZTYŰ
Két típusú védőkesztyű használható a kick-box versenyeken: point fighting kesztyű és zárt kezes boxkesztyű (light-contact, full-contact, low-kick és Thai kick-box). Minden szabályrendszerben kötelező kesztyűt viselni.

NYITOTT KEZES POINT FIGHTING KESZTYŰ:
Point fighting - nyitott tenyerű vagy olyan kesztyű használata kötelező, amely szabadon hagyja a tenyeret, de teljesen betakarja az ujjak első felét a nagyujjal együtt. A kesztyűnek engednie kell, hogy a sportoló ki tudja nyitni és összezárni az öklét. A nyitott kezes kesztyűnek takarnia kell a kéz első ütő részét, az ököl felső részét, a tenyér oldalát és minimum 5 cm-el kell túlnyúlnia a csuklón. A nyitott kezes kesztyűnek tömör, szintetikus szivacsból kell készülnie valódi vagy műbőr bevonattal. A nyitott kezes kesztyűt a sportoló csuklóján öntapadós és állítható szalaggal kell rögzíteni.

BOXKESZTYŰ:
A következő szabályrendszerekeben kötelező a boxkesztyű használat: light-contact, full-contact, low-kick és Thai kick-box.
A boxkesztyűk súlya 10 Oz (283 g), a súlyt egyértelműen fel kell tüntetni a kesztyűn. A boxkesztyűket speciális habosított gumiból, szintetikus, tömör és puha anyagból kell készíteni eredeti vagy műbőr borítással. A bokszkesztyűnek lehetővé kell tennie, hogy a sportoló teljesen össze tudja szorítani az öklét és a hüvelykujját oda tudja tartani a többi ujjához. A bokszkesztyűnek teljesen be kell fednie a sportoló öklét, külön részekkel az ujjak és a hüvelykujj számára. A hüvelykujjat borító részt egy rövid, de erős szalaggal kell a kesztyű többi részéhe rögzíteni. Ez a szalag tartja a hüvelykujjat a többi ujjhoz, megakadályozva ezzel azt, hogy az elváljon az ököltől ütés közben és a sportoló megsérüljön, vagy sérülést okozzon az ellenfelének. A belső szivacsnak be kell fednie az ököl elülső és felső részét, a tenyér oldalát és a hüvelykujj elülső-felső részét.
A boxkesztyű belső része csak bőrrel takarja az ujjak alsó részét és a tenyeret és minimum 5 cm-t takar a csuklóból is. A boxkesztyűt csak pamut alapú öntapadó szalaggal lehet rögzíteni a sportoló csuklójára (műanyag, vagy más öntapadós szalag nem engedélyezett). Semmiféle csattal ellátott szalag nem használható a kesztyű rögzítésére.

BANDÁZS
A bandázs az ököl bekötésére és a sérülések megelőzésére szolgál. Minden  szabályrendszerben ahol a sportolók 10 Oz súlyú kesztyűt használnak a bandázs használata kötelező.
A bandázs 250 cm hosszú és 5 cm széles pamut szalag éles szélek nélkül. A bandázst a sportoló csuklójának felső részén öntapadós pamut szalaggal kell rögzíteni, melynek maximális hossza 15 cm és szélessége 2 cm lehet.

FOGVÉDŐ
A fogvédőnek puha, rugalmas gumi-műanyag anyagból kell készülnie. Védő csak a felső fogsoron vagy a felső és alsó fogsoron egyidejűleg használható.   A fogvédő nem akadályozhatja a szabad légzést és illeszkednie kell a sportoló szájához. Minden szabályrendszerben, minden korcsoportban, amatőr és profi versenyeken is kötelező a fogvédő használata.

MELLVÉDŐ
Mellvédő használata kötelező minden női versenyző számára, idősebb cadet, junior és felnőtt kategóriákban, minden szabályrendszerben (semi, light, full-contact, low-kick és Thai kick-box). A mellvédőnek kemény műanyagból kell készülnie pamut borítással.  A mellvédő állhat egy darabból, mely az egész mellet betakarja vagy két darabból, melyek a melltartóba helyezve csak a melleket védik.

MÉLYÜTÉSVÉDŐ - ÁGYÉKVÉDŐ
A mélyütésvédő használata minden férfi és női versenyző számára kötelező. Az mélyütésvédőnek kemény műanyagból kell készülnie és a nemi szerveket teljes egészében be kell fednie és az esetleges sérülésektől megvédenie. Az ágyékvédő lehet félkör alakú, amely csak a nemi szerveket fedi be, vagy pedig az egész alhasat betakaró formájú. A sportolóknak az mélyütésvédőt a nadrágjuk alatt kell viselniük.

SÍPCSONTVÉDŐ
A sípcsontvédőnek kemény habosított műanyagból kell készülnie. A sípcsontvédőnek az egész sípcsontot be kell fednie a térd alsó részétől a lábfej felső részéig. A sípcsontvédőt minimum két rugalmas, öntapadós szalaggal kell a sportoló lábához rögzíteni. Más típusú, műanyag szalag nem használható a sípcsontvédő rögzítéséhez. Fém, fa vagy kemény műanyag alkatrészeket tartalmazó sípcsontvédők nem használhatók.

LÁBFEJVÉDŐ
A lábfejvédőnek speciális, szintetikus habosított gumiból kell készülnie, tömör, puha anyagból, eredeti vagy műbőr borítással.  A lábfejvédőnek a lábfej felső részét, a boka oldalsó és középső részét és a sarkat –egy darabban –kell beborítania a talpat szabadon hagyva. Elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy a sportoló lábfejét és lábujjait is befedje. A lábfejvédő elülső részét gumiszalaggal kell a sportoló nagy és mutató lábujjához rögzíteni. A lábfejvédőt rugalmas, pamut alapú öntapadós szalaggal kell a sportoló lábához rögzíteni a sarok fölött.
KÜZDŐRUHA
Point fighting szabályrendszerben minden férfi és női versenyzőnek is pólót kell viselnie. A póló ujjának hossza maximum a felkar feléig érhet.
kick-box nadrágot viselete kötelező, melynek a deréktól a boka izületig kell érnie.  Férfi és női versenyzők is nadrágot viselnek semi, light és full-contact szabályrendszerekben is.
Toppot viselnek a női versenyzők full-contact, low-kick és Thai kick-box szabályrendszerekben. Női versenyzőknek mellvédőt is kell viselniük a topp alatt. 
Low-kick és Thai kick-box szabályrendszerekben férfi és női versenyzők is viselhetnek sortot. A sortnak deréktól combközépig kell érnie. A sortnak minimum 10 cm széles rugalmas derékrésszel kell rendelkeznie, melynek színe eltérő a sort többi részének színétől.


A kosár üres.
Béres János

Telefonszám:
    +36 (70) 941 1385

info@kuzdosportfelszereles.hu
rendeles@kuzdosportfelszereles.hu
Copyright © Küzdősport felszerelés kis- és nagykerekedelem