Muay Thai lábszárvédő Thailand - 4Fight Sports:

*4Fight Sport *Top Quality Fighting Sports Equipment *

Profi minőség megfizethető ár!

Méret: M

Thai színű profi 4FIGHT lábszárvédő - sípcsontvédő amely a lábfejet is védi. Thai színösszeállítás, Thaiföld kontúrjával. Ez egy profi model amely tökéletes a kezdő és az élversenyző sportolóknak egyaránt.  Magas minőségének köszönhetően kitűnően óvja lábunkat, sípcsontunkat így elkerülhetjük a sérüléseket és az ebből adódó csonthártyagyulladásokat is.  Aki profi és jó minőségű de mégis megfizethető árú thai-box  sípcsontvédőre vágyik válassza a 4FIGHT  sípcsontvédőjét.
Jó választás mellé a 4Fight Special boxkesztyű és muai thai short.
Aki olcsóbb kategóriát keres bátran próbálja ki a 4Fight Sports AMSG sípcsontvédőt.
Minden olyan küzdősportban használható ahol lábfejvédővel egybekötött sípcsontvédő - lábszárvédő a követelmény (kick-box, thai-box, kempo, karate).

13 490 Ft
 

 
 

Kitűnő évkezdés a Metex05-Controll SE kick-boxosainál


Kick-Box Karlovac Open hírek

15 ország, 117 klubcsapatának 1245 versenyzőjével rendezték meg február 8-9-ig a Karlovac Open Kick-Box Európa-kupát

15 ország, 117 klubcsapatának 1245 versenyzőjével rendezték meg február 8-9-ig a Karlovac Open Európa-kupát, amelyen a Metex05 Control Se 7 versenyzővel vett részt. Az év versenyszezonjának első megmérettetését a várakozásokon felül teljesítette csapatunk, hiszen light-contactban 60 klubcsapat közül az összesített éremtáblázaton a 3.helyen végeztünk.

Összesen 14 érmet szereztünk, ebből  4arany-,4ezüst-, és 6 bronzérmet.

Varga Martin teljesítménye a felnőtt mezőnyben külön kiemelendő, kick-box light-contactban két súlycsoportban (63kg, 69kg) is felállhatott a dobogó legfelső fokára, így megérdemelten kapta a light-contact mezőny Best Fighter címét.

Bárdosi  Sándor  junior kick-box light-contact -74kg-ban nem talált legyőzőre, taktikus küzdelmekben sikerült aranyérmet szereznie.

Dezső Vilmos, aki tavaly tért vissza a versenyzéshez, ezúttal felnőtt kick-box kick-light -89kg-ban nyert aranyérmet, kemény ellenfeleket utasított maga mögé.

A szerencse ezen a versenyen azonban nem volt mellettünk, mivel több mérkőzést- többek között döntőket- 2:1-es pontozással 1-1 ponttal vesztettünk el.  Így lett ezüstérmes például Szász Krisztofer, Bolfán Ádám a 8 között a későbbi győztes szlovák versenyzőtől kapott ki a fentiek szerint, de Gyöngyösi Máténak is emiatt nem sikerült az éremszerzés.

Jelenleg a formába hozó időszak közepén tartunk ezért versenyzőim részvételét ezen versenyen a felkészülés egy részeként, edzőmérkőzés céljából terveztem. Sportolóim teljesítményére nem lehet panaszom, közülük többen óriási fejlődést mutattak a tavalyi évhez képest. Az eredmények a vártál jobban sikerültek, a fizikális és a technikai felkészülésben is jó úton járunk.- mondta Dancsó Zoltán edző.

Eredmények:

Szász Krisztofer: kadett II. light-contact -42kg 2.hely

Bolfán Ádám: kadett II. light-contact -47kg 5.hely

Varga Bence:junior light-contact -57kg 3.hely, kick-light -57kg 3.hely, felnőtt light-contact 57kg 3.hely

Varga Martin: junior light-contact -63kg 3.hely, felnőtt light-contact -63kg 1.hely, -69kg 1.hely, felnőtt kick-light -63kg 2.hely

Bárdosi Sándor:  junior light-contact -74kg 1.hely, kick-light -74kg 3.hely, -79kg 3.hely

Gyöngyösi Máté: felnőtt kick-light -79kg 5.hely, -89kg 6.hely

Dezső Vilmos: felnőtt kick-light -89kg 1.hely, light-contact -89kg 2.hely, -94kg 2.hely

A kosár üres.
Béres János

Telefonszám:
    +36 (70) 941 1385

info@kuzdosportfelszereles.hu
rendeles@kuzdosportfelszereles.hu
Copyright © Küzdősport felszerelés kis- és nagykerekedelem