Windy Muay Thai valódi bőr boxkesztyű

Méret: 14 oz

Made In Thailand

Anyag: marhabőr

A WINDY muay thai kesztyűi Thaiföldön készülnek, a legkiválóbb bőrből  kézi készítéssel. Rendkívül népszerű a muay thai sportolók körében, számos edzőtábor és mérkőzés népszerű boxkesztyűje Thaiföldön és a világ minden pontján. A Windy kesztyűk maximális védelmet biztosítanak az edzéseken és a thai-boksz mérkőzéseken egyaránt.  Gondos tervezés és kiemelkedően magas minőség jellemzi ezt a kézzel készült terméket. Jól használhatók edzésen és versenyen egyaránt. Az erős és széles tépőzár a csuklón valamint a levarrt hüvelykujj a sérülések elkerülését szolgálja. Boxkesztyűjét mindig box bandázzsal célszerű használni, így boxkesztyűje higiénikusabb és hosszabb élettartamú lesz. Használható: box-ban, kick box-ban, thai box-ban kempo-ban, karate-ban és minden más küzdősportban ahol boxkesztyű használata szükséges.

 

22 490 Ft
 

 
 

Kitűnő évkezdés a Metex05-Controll SE kick-boxosainál


Kick-Box Karlovac Open hírek

15 ország, 117 klubcsapatának 1245 versenyzőjével rendezték meg február 8-9-ig a Karlovac Open Kick-Box Európa-kupát

15 ország, 117 klubcsapatának 1245 versenyzőjével rendezték meg február 8-9-ig a Karlovac Open Európa-kupát, amelyen a Metex05 Control Se 7 versenyzővel vett részt. Az év versenyszezonjának első megmérettetését a várakozásokon felül teljesítette csapatunk, hiszen light-contactban 60 klubcsapat közül az összesített éremtáblázaton a 3.helyen végeztünk.

Összesen 14 érmet szereztünk, ebből  4arany-,4ezüst-, és 6 bronzérmet.

Varga Martin teljesítménye a felnőtt mezőnyben külön kiemelendő, kick-box light-contactban két súlycsoportban (63kg, 69kg) is felállhatott a dobogó legfelső fokára, így megérdemelten kapta a light-contact mezőny Best Fighter címét.

Bárdosi  Sándor  junior kick-box light-contact -74kg-ban nem talált legyőzőre, taktikus küzdelmekben sikerült aranyérmet szereznie.

Dezső Vilmos, aki tavaly tért vissza a versenyzéshez, ezúttal felnőtt kick-box kick-light -89kg-ban nyert aranyérmet, kemény ellenfeleket utasított maga mögé.

A szerencse ezen a versenyen azonban nem volt mellettünk, mivel több mérkőzést- többek között döntőket- 2:1-es pontozással 1-1 ponttal vesztettünk el.  Így lett ezüstérmes például Szász Krisztofer, Bolfán Ádám a 8 között a későbbi győztes szlovák versenyzőtől kapott ki a fentiek szerint, de Gyöngyösi Máténak is emiatt nem sikerült az éremszerzés.

Jelenleg a formába hozó időszak közepén tartunk ezért versenyzőim részvételét ezen versenyen a felkészülés egy részeként, edzőmérkőzés céljából terveztem. Sportolóim teljesítményére nem lehet panaszom, közülük többen óriási fejlődést mutattak a tavalyi évhez képest. Az eredmények a vártál jobban sikerültek, a fizikális és a technikai felkészülésben is jó úton járunk.- mondta Dancsó Zoltán edző.

Eredmények:

Szász Krisztofer: kadett II. light-contact -42kg 2.hely

Bolfán Ádám: kadett II. light-contact -47kg 5.hely

Varga Bence:junior light-contact -57kg 3.hely, kick-light -57kg 3.hely, felnőtt light-contact 57kg 3.hely

Varga Martin: junior light-contact -63kg 3.hely, felnőtt light-contact -63kg 1.hely, -69kg 1.hely, felnőtt kick-light -63kg 2.hely

Bárdosi Sándor:  junior light-contact -74kg 1.hely, kick-light -74kg 3.hely, -79kg 3.hely

Gyöngyösi Máté: felnőtt kick-light -79kg 5.hely, -89kg 6.hely

Dezső Vilmos: felnőtt kick-light -89kg 1.hely, light-contact -89kg 2.hely, -94kg 2.hely

A kosár üres.
Béres János

Telefonszám:
    +36 (70) 941 1385

info@kuzdosportfelszereles.hu
rendeles@kuzdosportfelszereles.hu
Copyright © Küzdősport felszerelés kis- és nagykerekedelem