4Fight "Junior" Rúgópajzs

Mérete: 40 cm x 30 cm x 10 cm

Edzőknek és sportolóknak ajánljuk a 4FIGHT rúgópajzsot, amely alkalmas az ütések rúgások gyakorlására, az ütő-rúgó erő növelésére. Kifejezetten "sparring" gyakorló felszerelés. Nélkülözhetetlen eszköz a felkészölések során.

Használható: box-ban, kickbox-ban, karate-ban, kempo-ban, thaibox-ban és más küzdősport irányzatokban is.

6 990 Ft
 

 
 

Dancsó Zoltán ötödször Európa tetején


Dancsó Zoltán ötszörös Európa Bajnok

Dancsó Zoltán Európa-bajnok lett Ankarában. A szombathelyi Metex05 Controll Se versenyzője light contact szabályrendszerben 84 kg-ban hódította el a kontinens elsőséget. Dancsó Kicsi Zoltánnak ez az ötödik Európa-bajnoki címe, és hat év után állhatott fel ismét a dobogó legfelső fokára EB-n. A veteránok között induló Koszogovits Mihály bronzérmes lett.

Vasárnap kezdődött  Ankarában a WAKO Kick-box Light-contact, Low-kick és K-1 Európa-bajnokság. Előzőleg a Frisss.hu-nak úgy nyilatkozott a rekorder,  hatszoros világbajnok Dancsó Kicsi Zoltán, hogy ha nem jön közbe sérülés, úgy a döntőbe várja magát az törökországi Európa-bajnokságon. A mezőnyben veteránnak számító, idén 34 éves Dancsó Kicsi Zoltán legutóbb 2004-ben nyert kontinens tornát, mint nyilatkozta,  valahogy az utóbbi években nem volt szerencséje az európa-bajnokságokon.

A Metex05 Controll Se versenyzője a  84kg- os mezőnyben a francia Herbert Dannois 3:0-ra verte, így világbajnokhoz méltón hozta a legjobb négy közé  jutást, ellenfelén  leginkább a technikáit tudta érvényesíteni!

A döntőbe jutásért a svéd Olof Pettersson következett, az északi  harcos nagy elánnal kezdett, de sikerült megállítani a szombathelyi klasszisnak, aki 3:0-ás győzelmével a döntőbe jutott!

Az EB utolsó napján light-c.kategoriában 84kg-ban Dancsó Kicsi Zoltán az olasz Michele Mountady ellen lépett tatamira Kicsi nagyon jó formában versenyzett az Eb alatt és a döntőre is motiváltan
jól felkészülve érkezett. A finálé első pillanatától fogva nem volt kérdés, hogy a küzdelmet a világbajnok irányítja. A mérkőzés elején nagy lendülettel kezdő olasz sportolót Kicsi gyorsan lehűtötte egy jól sikerült ütem-jobb egyenessel. Az olasz versenyző nem is bírta ki a három menetet.

Dancsó Zoltán 6 Világbajnoki címe mellé megszerezte 5. Európa-bajnoki címét! (VB:2001-2003-2005-2007-2009-2011 EB:1998-2000-2002-2004-2012)


Koszogovits Mihály (Dancsó Kicsi Zoltán edzője) a veterán 84kg light-c. szabályrendszerben címvédőként érkezett a törökországi EB-re, de a döntőbe jutásért vereséget szenvedett a német Stefan Hoppe-től, így bronzérmesként zárta az ankarai EB-t!

A kosár üres.
Béres János

Telefonszám:
    +36 (70) 941 1385

info@kuzdosportfelszereles.hu
rendeles@kuzdosportfelszereles.hu
Copyright © Küzdősport felszerelés kis- és nagykerekedelem